Enjoy the pictures!
The day before, preparing the brine
While Cheryl was preparing the green beans
Our organic free-range 14 pounds turkey
The morning of. happy Thanksgiving!
While Cheryl was preparing the green beans
The brine where the turkey spent the night. It's lots of salt and sugar, carrots, celery, onions, cloves, peppercorns and lots of spices
The morning of. happy Thanksgiving!
Preparing the stuffing. Chestnuts, apples, celery, onions...
Basting the turkey so it stays delicious and moist
Almost ready!
Waiting to be cooked (the oven was barely big enough for the turkey so the sides had to wait)
7 comments:
Sounds like a wonderful thanksgiving!!! Looks delicious!! miam miam!!
It was such a fantastic Thanksgiving!!!!!
Tous ces mets m'ont l'air succulent,on ne se laisse pas aller pour thanksgiving.Ta dinde est superbe et bien dorée comme je l'aime.Gros Bisous à vous deux,Maman.
Super jour d'actions de grâces, tout a l'air délicieux, jolies les feuilles du bananier dans la cuisine, la dinde est à point et l'accompagnement a une allure divine. Votre table est le même style que la nôtre.
Gros bisous.
Wouaouh!!! Quelle belle dinde bien dorée!!
ça a l'air super bon tout ça ... vous avez du vous régaler !
Moi j'aime bien les grosses dindes aux marrons !
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